Baby- en kinderkleding

 

Vrolijke baby- en kinderkleding van het stoere merk Z8

Pyxis verkoopt baby- en kinderkleding van het merk Z8 (spreek uit als “zacht”). Het is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 56 t/m 128. Voor de allerkleinsten is er Z8 Newborn in de maten 50 t/m 68. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt. Daarnaast heeft Z8 een Newborn Never Out of Stock collectie.

♥ Kleding voor kids met stijl

Het kledingmerk kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren. Z8 heeft een geheel eigen stijl en elke collectie heeft altijd vernieuwende elementen. Voor de baby’s, meisjes en de jongens zijn er steeds wisselende kleurthema’s met uiteenlopende items. Per thema kunnen de shirts, broekjes en andere artikelen onderling goed gecombineerd worden.

♥ Comfortabel voor de allerkleinste

De meeste stoffen die Z8 gebruikt bevatten lycra waardoor de stof soepel en rekbaar is en heel mooi in model blijft. Ook voor de baby’s is dit heel comfortabel en gemakkelijk met aan- en uitkleden.

♥ Hippe babykleding van Dirkje baby & kidswear en kinderkleding van Dutch Jeans.

Het merk Dirkje heeft mooie, trendy, comfortabele en leuke babykleding voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit. Dit Nederlandse merk heeft elk jaar 2 collecties in meerdere categorieën. Een daarvan is een lieve babylijn in zachte tinten roze en blauw, te krijgen in de maten 50 t/m 68. De andere lijn is stoer, trendy met vrolijke kleuren. De kledingstukken zijn onderling goed met elkaar te combineren. Deze collectie is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 86.

♥ De grote zus van Dirkje is Dutch Jeans.

Dit merk is voor de wat grotere hippe meiden en stoere jongens van ongeveer 2 t/m 10 jaar. De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140. Dutch Jeans staat voor kwaliteit en betaalbaar.

Kom naar de winkel en bekijk de nieuwste collectie van Z8 en Dutch Jeans!