Blond Amsterdam

A bit of Blond everyday!

Bij Pyxis verkopen wij de verschillende servieslijnen, stationary en wenskaarten van Blond Amsterdam. Blond Amsterdam staat voor stralende kleuren en gezellige taferelen. Van dit servies wordt je vrolijk en blij. Een greep uit het assortiment….

♥ Even Bijkletsen

Een bont en vrolijk servies. Regelmatig wordt het servies aangevuld met nieuwe artikelen en exclusieve collectors items.

♥ Delfts Blond

Een blauw witte serie servies die doet denken aan het Oud-Hollandse Delfts blauwe servies maar dan met een geheel eigentijdse Blond interpretatie.

♥ I love Holland

Deze serie is versierd met typische Hollandse taferelen zoals molens, tulpen, kaas en koeien, getekend in vrolijke kleuren.

♥ A cup of Blond

Bij thee hoort natuurlijk een theeservies! 6 verschillende smaken thee in een leuke verpakking verkrijgbaar met bijbehorende theepot, mokken en theetips.

♥ Stationary

Elk jaar komt er een complete schoollijn met agenda, schriften, kaftpapier, ringbanden, rugzakken en etui’s uit
. Voor de volwassenen een Yearroundlijn met onder andere notitieboekjes, adresboeken, jaaragenda, inpakpapier en kalenders.

♥ Wenskaarten

Van verjaardag tot verhuizing, voor bijna elke gelegenheid heeft Blond Amsterdam een originele vrolijke kaart. Daarnaast is er de Blond theekaart. Een kaart gevuld met theezakjes, een leuke illustratie en tekst.