Hippe kleurrijke tassen

Hippe kleurrijke tassen van Zebra en Hi-Di-Hi

Bij Pyxis vind je een uitgebreide collectie Zebra en Hi-Di-Hi tassen. Daarnaast hebben we sinds kort ook stoere jongens tassen in ons assortiment. Ben je opzoek naar een originele tas? Kom langs in de winkel en bekijk ons uitgebreide assortiment. Pyxis heeft tassen voor iedereen!

♥ Stoer en schattig

De hippe kleurrijke tassen van Zebra zijn voorzien van glitters, applicaties en strikjes. Speciaal voor ‘echte’ meisjes. De trendy tassen zijn stoer en schattig tegelijk. Ze kunnen mee naar school of naar de gym maar ze zijn ook perfect om cadeau te geven. De collectie van Zebra wisselt meerdere keren per jaar. Sommige tassen worden in een beperkte oplage geproduceerd. Met deze limited editions van Zebra heb je echt een originele tas te pakken.

♥ Bijzonder en uniek

In onze winkel vind je ook het merk Hi-Di-Hi. De tassen van Hi-Di-Hi zijn hip en kleurrijk met grappige items. De ontwerpen zijn multifunctioneel. Ze kunnen gebruikt worden als een rugzak of als een schoudertas gedragen worden. Zowel voor privé als zakelijk. Iedere collectie van Hi-Di-Hi wordt in een kleine oplage gemaakt waardoor de tassen bijzonder en uniek blijven. Kleine kans dus dat je jouw tas bij een ander tegen komt! Meerdere malen per jaar verschijnt er een nieuwe collectie. Dus wil je bij iedere outfit een andere tas? Dan zijn deze tassen iets voor jou.