Lijstenmakerij

Lijstenmakerij Pyxis Barendrecht

Uw pronkstuk vakkundig ingelijst bij de lijstenmakerij van Pyxis

Pyxis heeft al 20 jaar een eigen lijstenmakerij waar uw kunst mooi en vakkundig wordt ingelijst met de aandacht dat het verdient. Of het nu gaat om een eigen gemaakt schilderij, erfstuk of borduurwerk, wij leveren maatwerk! Uw werk wordt persoonlijk bekeken en ingelijst. Geen enkele inlijsting is daardoor hetzelfde en dus uniek. Wij staan garant voor deskundig advies en kwaliteit.

♥ Van klassiek tot modern, de mogelijkheden zijn eindeloos

Onze collectie profielen bevat een gevarieerd assortiment aan houten- en aluminiumlijsten, van zeer moderne lijsten in diverse kleuren tot klassieke ornamenten lijsten. Daarnaast bieden wij ook kant en klare lijsten aan.

♥ Advies op maat

Op het gebied van inlijsten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij adviseren u bij het kiezen uit de vele soorten lijsten, passe-partouts en glas. Samen bespreken we uw ideeën om tot het gewenste resultaat te komen. Onze zuurvrije passe-partout zijn in verschillende kleuren, maten en vormen te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen voor helder, ontspiegeld of museumglas. Posters of foto’s kunnen vacuüm worden opgeplakt op zuurvrij karton waardoor het papier glad blijft en niet gaat bollen. Een borduurwerk, olieverfdoek of foto op canvas wordt nauwkeurig opgespannen. Sport t-shirts, babykleertjes, schoentjes of een ander 3d object worden verdiept achter glas ingelijst. Verder is het mogelijk om spiegels op maat te laten maken met elke willekeurige lijst uit de collectie.